ΑΝΕΚ: Δελτίο Τύπου αναφορικά με συνέντευξη Μιχάλη Λελέκη πριν λίγες ημέρες

Αναφορικά με τη συνέντευξη του Μιχάλη Λελέκη πριν λίγες ημέρες έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

  1. Κανένα δρομολόγιο της ΑΝΕΚ δεν έχει ματαιωθεί λόγω  δελτίων καιρού της ΕΜΥ προασπισμένης περιοχής.
  1. Δυστυχώς με τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ο "γνώστης" Λελέκης θα πρέπει να μάθει ότι έχουν ματαιωθεί πολύ λιγότερα δρομολόγια της ΑΝΕΚ από  ό,τι της ΑΝΕΜ.
  1. Ο Λελέκης πρέπει να μάθει επίσης πως δεν έχει σημασία μόνο η ένταση του ανέμου, αλλά και η διεύθυνσή του. Για παράδειγμα στους ΝΔ ανέμους το πλοίο "κόβεται" στα 5Β.
  1. Για την μη εκτέλεση  του νυχτερινού δρομολογίου της Κυριακής 16ης Ιανουαρίου θα πρέπει να γνωρίζει ότι μπορεί το λιμάνι μας να φαινόταν ήρεμο λόγω των Β ανέμων, αλλά η προσέγγιση στο Μαστιχάρι ήταν αδύνατη, όπως μας συνέστησε και ο λιμενικός σταθμός Καρδάμενας. Εξάλλου την ημέρα αυτή μόνο η ΑΝΕΚ εκτέλεσε τα δύο ημερήσια δρομολόγιά της. Στοιχειώδης προβλεπτικότητα χρειαζόταν από όσους σχεδίαζαν να ταξιδέψουν  με διεθνείς πτήσεις, όπως έγινε με αρκετούς  που ταξίδεψαν  την ίδια ώρα  με πτήσεις εσωτερικού και είχαν την προνοητικότητα να ταξιδέψουν  με το μεσημβρινό δρομολόγιο.
  1. Για άλλη μια φορά καλούμε τον εν λόγω κύριο να συμμαζευτεί. Τα ψέματά του δεν πείθουν κανέναν. Όλοι θυμούνται την πίεση που ασκούσε στους κυβερνήτες με τις γνωστές σε όλους συνέπειες, που δε θέλουμε ούτε να τις θυμόμαστε. Φαίνεται ότι εκείνα τα παθήματα δεν του έγιναν μάθημα. Εμείς όμως μαθήματα δε χρειαζόμαστε από τον Λελέκη.  Επιτέλους. Ας συμμαζευτεί ή ας τον συμμαζέψουν.

 

 Από την ΑΝΕΚ

Δελτίο Τύπου - Κάλυμνος 25-01-2022

 

 

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Tuesday, 25 January 2022 14:07
Kalymnian's Voice *

Administrator of kalymniansvoice.gr media website.

https://kalymniansvoice.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ad Sidebar