ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ: «Όσοι αγωνιούμε, ενώνουμε τα χέρια για να αγωνιστούμε, βάζοντας πάνω απ’ όλα τη Ρόδο»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΔΟΥ: «Όσοι αγωνιούμε, ενώνουμε τα χέρια για να αγωνιστούμε, βάζοντας πάνω απ’ όλα τη Ρόδο μας»

Συναντήσεις με τους βουλευτές Δωδεκανήσου της κυβερνητικής πλειοψηφίας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε σχετική πρόσκλησή του, είχε τις τελευταίες ημέρες ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης.

Στην ατζέντα των συναντήσεων περιλαμβάνονταν μείζονα ζητήματα της συγκυρίας για τη Ρόδο, όπως η πρόοδος των εμβολιασμών στο νησί και το απαιτούμενο «τείχος ανοσίας», για την επιστροφή στην τουριστική κανονικότητα, οι προοπτικές στον τουρισμό το επόμενο διάστημα, η νέα σύμβαση καθαριότητας, και τέλος, τα σημαντικά έργα στο νησί που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

IMG 20210702 125239a

Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους βουλευτές μας, Μάνο Κόνσολα, Βασίλη Υψηλάντη και Γιάννη Παππά, για τη συνεργασία μας και για τη συνεχή στήριξη του Δήμου και των πολιτών της Ρόδου.

Οι μεγάλες προκλήσεις απαιτούν δημιουργικότητα και συνεργασία. Το καλύτερο μέλλον που μας αξίζει, δεν είναι η αντιγραφή του παρελθόντος, αλλά οι νέες απαντήσεις που θα δώσουμε για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.

Όσοι αγωνιούμε, ενώνουμε τα χέρια για να αγωνιστούμε, βάζοντας πάνω απ’ όλα τη Ρόδο μας».

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Wednesday, 07 July 2021 10:15
Kalymnian's Voice !

Administrator of kalymniansvoice.gr media website.

https://kalymniansvoice.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ad Sidebar