https://kalymniansvoice.gr/index.php/2021-06-29-19-42-32/2021-06-29-19-46-54/item/1171-w9tjklwmtxk#sigProId66f0c45fcf
Σήμερα Παρασκευή 8/10/2021 το Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση, προκειμένου σε μια ειδική τελετή υποδοχής να τιμήσει τον Καλυμνιακής καταγωγής βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και Πολιτειακό Γερουσιαστή στην 12η περιφέρεια της Φλόριντας των ΗΠΑ, Γκας- Κώστα Μπιλιράκη, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα και από χθες για δύο ημέρες στην Κάλυμνο.
17.000 ευρώ για το μικρό κοριτσάκι. Μπράβο σας Θεολογία και Ευαγγελία. Μπράβο σε όλους που βοήθησαν από το υστέρημα τους. Η Κάλυμνος είναι περήφανη για σας!
ΚΑΛΥΜΝΟΣΤο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΕΚ μετά από πρόταση του Δημάρχου κ. Διακομιχάλη και ομόφωνη απόφασή του παραχώρησε στο ΕΠΑΛ Καλύμνου μια από τις δύο παλιές μηχανές του ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ καθώς και μια ηλεκτρομηχανή για τις ανάγκες εξάσκησης των μαθητών του.
ΚΑΛΥΜΝΟΣΗ απερχόμενη καγκελάριος της Γερμανίας Μέρκελ υπήρξε ένα μικρό πολιτικό μέγεθος. Δυστυχώς για την Ευρώπη.
ΑΠΟΨΕΙΣ