Ο Δήμαρχος , ο Ταξίαρχος κ. Θεοδ. Τριαντάφυλλος μαζί με τον Υποστράτηγο Διοικητή της ΜΟΜΚΑ κ. Μιχ. Κλούβα συνοδευόμενοι και από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ιατρείου της Ψερίμου και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα έρθει στο νησί ο γιατρός.
Συνεχείς είναι οι πιέσεις ώστε να προχωρήσει το έργο του ΧΑΔΑ. Δυστυχώς καθυστερήσεις και γραφειοκρατία δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα όχι μόνο στο νησί μας αλλά σε πολλά νησιά της Περιφέρειας.
ΚΑΛΥΜΝΟΣΠραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εξ αναβολής τακτική γενική Συνέλευση της ΑΝΕΚ.
ΚΑΛΥΜΝΟΣΣυνάντηση είχε χτες 20 Ιουλίου 2021 ο Δήμαρχος Καλυμνίων κ. Δ. Διακομιχάλης με τον Διευθυντή του ΙΕΚ Καλύμνου κ. Νικόλαο Τσιούγκαρη για θέματα που αφορούν στις ειδικότητες του ΙΕΚ το προσεχές ακαδημαϊκό έτος.
ΚΑΛΥΜΝΟΣΑνήμερα του Αγίου Παντελεήμονα αποκαταστάθηκε η βλάβη κεντρικού αγωγού στους Βοθύνους από το συνεργείο της ΔΕΥΑΚ.
ΚΑΛΥΜΝΟΣ