Ανακοίνωση του Δήμου Καλυμνίων για διανομή τροφίμων του Προγράμματος ΤΕΒΑ στις 13 & 14 Ιανουαρίου

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 & την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 από τις  07:30΄ το πρωί έως 12:30΄το μεσημέρι, εντός του αποθηκευτικού χώρου του Κέντρου Στήριξης ΑμεΑ στο Άργος Καλύμνου, θα πραγματοποιούνται εργασίες διανομής ειδών υλικής συνδρομής (είδη καθαριότητας) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού  Προγράμματος  Επισιτιστικής  και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας  προς τους Απόρους  - ΤΕΒΑ μόνο για νοικοκυριά με ένα (1) άτομο.

 

Προσοχή μόνο μονοπρόσωπα νοικοκυριά.

Συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 13/01/2022 μπορούν να προσέρχονται οι δικαιούχοι που το επώνυμό τους ξεκινά από το γράμμα Α έως και το γράμμα Λ.

Την Παρασκευή 14/01/2022 μπορούν να προσέρχονται οι δικαιούχοι που το επώνυμό τους ξεκινά από το γράμμα Μ έως και το γράμμα Ω.

Ο Δήμος Καλυμνίων υλοποιεί τη διανομή των προϊόντων μέσω της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη (54) Καλύμνου - Καρπάθου – Κάσου του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΕΠ ΕΒΥΣ/ΤΕΒΑ/FEAD) με επικεφαλής εταίρο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που προγραμματίζει, χρηματοδοτεί και ελέγχει τις συγκεκριμένες δράσεις.

Δικαιούχοι του προγράμματος διανομής είναι όλοι οι πολίτες που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα με την επωνυμία «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» & ΤΕΒΑ υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μόνον μετά από σχετική επικοινωνία και διαπίστευσή τους από την αρμόδια υπηρεσία μας.

Η υπηρεσία μας θα αποστείλει σχετικό μήνυμα (SMS & Email) στους δικαιούχους για να προσέρχονται μόνο οι συγκεκριμένοι συμπατριώτες μας στον χώρο μας και να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Οι διανομές προϊόντων θα γίνονται τμηματικά και ανά κατηγορία νοικοκυριών.

Για τη διανομή στις άλλες κατηγορίες δικαιούχων θα υπάρξει νέα σχετική ανακοίνωση εντός των προσεχών ημερών.

 Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

 

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος

Θεόδωρος Μ. Σεργίου

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Wednesday, 12 January 2022 14:22
Kalymnian's Voice *

Administrator of kalymniansvoice.gr media website.

https://kalymniansvoice.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ad Sidebar