«Εκτός» η Κάλυμνος από το δρομολόγιο που συνδέει την Β. Ελλάδα με τα Δωδεκάνησα (Παλμός της Καλύμνου)

«Εκτός» η Κάλυμνος από το δρομολόγιο που συνδέει την Β. Ελλάδα με τα Δωδεκάνησα (Παλμός της Καλύμνου) https://palmostiskalymnou.blogspot.com/

Παρόλες τις επιχειρούμενες «διαψεύσεις» εδώ και ένα χρόνο, τελικά οι πληροφορίες του «Π.τ.Κ.» επαληθεύτηκαν, δυστυχώς όμως για την Κάλυμνο, αφού  το δρομολόγιο που σχεδιάζονταν από πέρσι για να  συνδέει την Β. Ελλάδα με τα νησιά του Β. και Α. Αιγαίου, έχει ήδη ξεκινήσει και 2 φορές την εβδομάδα το πλοίο «Διαγόρας» της Μπλου Σταρ θα συνδέει το λιμάνι της Καβάλας με την περιοχή και θα φτάνει μέχρι … Πάτμο και Λέρο.

Μια σχεδιαζόμενη ακτοπλοϊκή γραμμή, η οποία ήταν γνωστή από πέρσι και δυστυχώς η Δημοτική Αρχή, όχι μόνο την απεμπόλησε, αλλά την χαρακτήρισε «ανύπαρκτη», όταν ο «Π.τ.Κ.» την έφερε στη δημοσιότητα. 

"Χτυπήσαμε τότε το καμπανάκι" στον Δήμαρχο, καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν πως δεν προβλέπονταν η Κάλυμνος στο σχεδιαζόμενο δρομολόγιο, αλλά αντί να προβεί σε ενέργειες, αρκέστηκε να εξαπολύσει κατηγορίες εις βάρος της σύνταξης της της σελίδας,  ότι τάχα «δεν γνωρίζει να διαβάζει το κόμμα και την τελεία». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ... ΕΔΩ

Rate this item
(0 votes)
Kalymnian's Voice !

Administrator of kalymniansvoice.gr media website.

https://kalymniansvoice.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ad Sidebar