Απόψε στις 21.00 στο Θέατρο Χώρας ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δ. Διακομιχάλης θα κάνει απολογισμό του τριημέρου κλείνοντας τις εορταστικές εκδηλώσεις

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις επετείου ναυμαχίας του Γέροντα. Απόψε στις 21.00 στο θέατρο Χώρας ο απολογισμός από τον Δήμαρχο Καλυμνίων.

Κορυφώθηκαν χθες παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας η οποία ανακηρύχθηκε επίτιμη δημότης Καλύμνου, οι επετειακές εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία του Γέροντα.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής , παρευρέθηκαν πολλοί υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, οι βουλευτές Β.Υψηλάντης , Μ. Κόνσολας και ο περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος.

Απόψε στις 21.00 στο Θέατρο Χώρας, τόπου που συνδέεται άμεσα με τα ιστορικά γεγονότα, ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης θα κάνει απολογισμό του τριημέρου κλείνοντας τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Θα προβληθούν σχετικά βίντεο και στις 21.30 θα συνεχισθεί κανονικά το πρόγραμμα του Θερινού Σινεμά με την ταινία «Εξοδος 1826».

Από το Γραφείο Δημάρχου Επικοινωνίας &  Δημοσίων Σχέσεων

Rate this item
(0 votes)
Kalymnian's Voice *

Administrator of kalymniansvoice.gr media website.

https://kalymniansvoice.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ad Sidebar